Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
MP4 Sweex Vici MP4 Player MP526 Blue 8 GB
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 23 styczeń 2012 22:39:40
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Do sprzedania MP4 Sweex Vici MP4 Player MP526 Blue 8 GB. Urządzenie jest nowe (rozpakowałem w celu sprawdzenia), z fabryczną folijką na wyświetlaczu, leżak magazynowy. Posiada m.in. wbudowany mikrofon (funkcja dyktafonu), aparat, odtwarzacz filmów, muzyki, gry itp. Co do stanu technicznego mogę powiedzieć tylko tyle, że po krótkim podładowaniu przez kabel włączyłem MP4, zdążyłem jedynie sprawdzić klawisze (wszystkie działają) i urządzenie się wyłączyło, nie bawiłem się dalej w ładowanie i testowanie z powodu braku czasu. Do zestawu dorzucam etui/opaskę na rękę na iPod'a Nano, która powinna pasować do tej MP4-ki. W skład zestawu wchodzi: - MP4 - słuchawki - kabel USB - instrukcja w paru językach (w tym w języku polskim) - oryginalne opakowanie (pęknięte z przodu) - opaska/etui na iPod Nano. Cena jaka mnie interesuje to 100zł. Edytowane przez Seba-pdPL dnia 29 listopad 2012 21:38:41 |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 24 styczeń 2012 00:23:54
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
troche się spóźniłeś, siostra coś takiego chciała tydzien temu, niestety już kupiła. |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 24 styczeń 2012 10:20:54
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Kurde, a ja ponad 2 tygodnie temu to wystawiałem, a na JE dopiero wczoraj sie zmobilizowałem, żeby dać Jak pech to pech ![]() |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 31 styczeń 2012 13:06:10
|
|
MP4-ka sprzedana, zamykam |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

Jak pech to pech