Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
Co dziś zrobiłeś/aś dla swojego samochodu? :)
|
|
Seba-pdPL |
Dodany dnia 06 czerwiec 2013 17:03:51
|
Główny administrator Marketing Użytkownik VIP Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Temat podpatrzony z innych for motoryzacyjnych Taki temacik za mną chodził od pewnego czasu i pomyślałem, że z tego może kiedyś wyjść coś fajnego Coś w stylu naszego samochodowego pamiętnika A więc jak w temacie - co dziś zrobiłeś (lub zrobiłaś - wersja dla kobiet, jeśli takowe są/będą ) dla swojego samochodu? Może to być dosłownie "pierdołka" lub konkretne czynności, np.: - umyłem i nawoskowałem samochód - zmieniłem wycieraczki na "jakieś-tam" - odkleiłem/przykleiłem brakujący plastik - wypolerowałem rant na felgach - nakleiłem nową naklejke na zderzak itd.... Można nawet dodać jakieś zdjęcie przed i po konkretnej czynności, choć nie jest to obowiązkowe Zobaczymy na ile rozwinie sie ten temat u nas na forum |
Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
gacuus |
Dodany dnia 08 październik 2013 11:15:22
|
Poziom 24 Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
jako ze nie mam obecnie japonczyka to nie bd opisywal swojego samochodu ale temat pasuje do wielu aut dzisiejsze zakupy Edytowane przez gacuus dnia 13 październik 2013 12:33:21 chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
maiui |
Dodany dnia 25 listopad 2019 20:35:16
|
Poziom 13 Postów: 66 Data rejestracji: 24. marzec 2011 |
Malowałem dzisiaj felgi zimowe na biało 13" ale zawsze coś. |
|
Poleć ten wątek | |
URL: |