Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
nawigacja tom tom
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 10 luty 2013 21:00:25
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Mam do sprzedania nawigacje tom tom, nie mam do niej ładowarki ale to nei problem bo pasuje zwykła mini usb koszt jakies 10 zł za nawigacje chce 100 zl stan bardzo dobry Fizyczne Waga [g] 125 Wysokość [cm] 8.1 Szerokość [cm] 9 Głębokość [cm] 2 Funkcje Przewodnictwo głosowe TAK Obszar objęty mapą Szczegółowa mapa Polski Dostawca map TeleAtlas Funkcje nawigacji Informacje o fotoradarach, Alarm o przekroczeniu prędkości Techniczne Nośnik danych Wewnętrzna pamięć Pojemność nośnika 1 GB ¬ródła informacji GPS Przekątna ekranu [cal] 3.5 Rodzaj ekranu Dotykowy, TFT, Rozdzielczość: 320 x 240 pixeli Złącza USB Zastosowane technologie IQ Routes Zasilanie Rodzaj zasilania Akumulator Li-Ion Czas pracy na akumulatorze [h] 2 [img] [/img]![]()
Edytowane przez gacuus dnia 10 luty 2013 21:14:16 chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 14 luty 2013 16:55:24
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
sprzedana
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

[/img]