Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
Strona 1 z 2: 12
|
|
Spot pojednawczy
|
|
| demobil92 |
Dodany dnia 19 grudzień 2011 13:29:30
|
|
Poziom 6 ![]() Postów: 10 Data rejestracji: 17. listopad 2011 |
Witam, mam propozycje dla zarządu JE aby zrobić 30 grudnia spot "pojednawczy" żebyśmy sobie wszystko wyjaśnili co i jak dokładnie a nie przekomarzać się na gadu lub na forum i robić jakieś dziecinne zastraszania. Jesteśmy dorośli więc zachowujmy się jak dorośli. Proponował bym aby przyjechał również Miki i Gacek aby to wszystko wyjaśnić i dogadać się ponieważ jesteśmy ze tak powiem na jednej "parafii" i po co wchodzić sobie w drogę "w brudnych butach". Nie chcemy być w kłótniach z nikim bo już to każdego zaczyna męczyć. Jest parę osób u nas którym zależy na tym aby się pojednać oraz wyjaśnić spory między niektórymi użytkownikami JE i SDM w atmosferze pokojowej. Mam nadzieje że ten spot dojdzie do skutku i pewne osoby zrozumieją że nie warto żyć w konfliktach. Pozdrawiam |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 19 grudzień 2011 13:33:24
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Ja tam jestem za, rzeczywiście takie pisanie po forach do niczego nie doprowadzi. Wypowiedźcie sie klubowicze co o tym myślicie. |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 19 grudzień 2011 15:09:21
|
|
Poziom 20 ![]() Postów: 180 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
mysle ze dobry pomysl, kluby raczej nic do siebie nie maja(członkowie) tylko kilku Waszych moderatorów którym nie podoba sie opinia innych ![]() i pewne osoby zrozumieją że nie warto żyć w konfliktach nie tyle zyc w konfliktach co akceptowac zdanie innych i nie wyzywac sie Edytowane przez swirus2007 dnia 19 grudzień 2011 16:21:08 |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 19 grudzień 2011 19:03:37
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
swirus piszesz moze z głową ale nie wtrącaj sie bo dokłądnie nie znasz tematu |
|
|
|
| demobil92 |
Dodany dnia 19 grudzień 2011 21:10:27
|
|
wiec jak wasze zapatrywania na to ? odbędzie się ten spot 30 grudnia ? |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 19 grudzień 2011 21:49:25
|
|
Poziom 20 ![]() Postów: 180 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
ja wtracilem sie tylko przez "cwele" ale juz z demobilem to wyjasnilem sobie i pozostawiam wam temat ![]() |
|
|
|
| Bimber |
Dodany dnia 19 grudzień 2011 22:05:31
|
|
Poziom 1 ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 19. grudzień 2011 |
Wiec i ja 3 grosze swoje dodam..Zle zrobilem ze napisalem tak jak tu piszecie, Przepraszam urzytkownikow forum Japan Elite za moje slowa , ktore mogly kogos zabolec. Tak czy inaczej sory i to sie juz nie potworzy..Tu Pieki z SDM narazie |
|
|
|
| miki |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 10:38:58
|
|
Poziom 7 ![]() Postów: 18 Data rejestracji: 16. sierpień 2011 |
Ja się na coś takiego nie pisze. Z kilku powodów. Pierwszy najważniejszy ja z Przemkiem mam lepsze i gorsze dni, raz się coś tam dogadujemy, raz w ogóle nie itp itd. Ale to nie przez niego SDM jest takim dnem. Jest przez paru matołów i pewnym baranem bez ambicji i chorymi aspiracjami na czele... Dzięki nim nikt nigdy się nie dogada. Bo jak widać Ci co odeszli z SDM umieją sie dogadać z każdym, ze mną, moimi znajomymi, czy JE. Tylko garstka przygłupów bawi się w usuwanie kont i jakieś chore podchody. Z Tobą Przemek mogę się zobaczyć jak to już nie raz bywało, ale tak jak mówię, nie ty jesteś przyczyną tego konfliktu... Pozdrawiam |
|
|
|
| demobil92 |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 12:38:04
|
|
Wiem Marcin ze ja nie jestem przyczyną tego konfliktu ale jak ja nie ruszę tego tematu to nikt sie tego nie podejmie ... dlatego dobrze by bylo spotkać się w gronie i obgadac wszystko i dowiedzieć się w koncu kogo uważacie za tych matołów i w końcu dojść do porozumienia bo tak nie moze byc ze sobie robimy na złość nawzajem.
Edytowane przez demobil92 dnia 20 grudzień 2011 12:48:18 |
|
|
|
| miki |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 13:15:47
|
|
Poziom 7 ![]() Postów: 18 Data rejestracji: 16. sierpień 2011 |
Ale o czym ja mam z Tobą gadać ?? Ja nie mam sobie z Tobą nic do wyjaśniania, a kogo uważam, ze idiotów dobrze wiesz. Więc jeżeli oni by raczyli ruszyć dupę i powiedzieć ludziom przepraszam zachowaliśmy się jak buraki źle wyszło itp itd to może bym się zastanowił a tak to ja odpadam.... |
|
|
|
| cinek |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 15:16:16
|
|
Poziom 5 ![]() Postów: 8 Data rejestracji: 19. grudzień 2011 |
Witam wszystkich użytkowników forum Przepraszam że nie w odpowiednim temacie się witam ale nie chcę robić zamieszania.Przyłącze się do dyskusji bo ja jestem tego samego zdania co demobil. My chcemy dojść do porozumienia między SDM a JE bo nie ma sensu prowadzić wojen czy innych dziwnych potyczek. Mam nadzieje że uda się jakoś wspólnie rozwiązać ten problem i każdy powie co do kogo ma żeby był spokój. Być może wyjdziemy na prostą i będziemy współpracować. Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
| demobil92 |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 16:03:01
|
|
właśnie ten spot ma dotyczyć przeprosin obu grup JE i SDM my przeprosimy was za złe zachowanie a wy nas i będzie po sprawie może w końcu się dogadamy. |
|
|
|
| KrzychuB |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 16:33:40
|
|
Poziom 2 ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 19. grudzień 2011 |
Jako główny zainteresowany też uważam że to dobry pomysł, bo to co ja źle zrobiłem to wiem. I nie pasuje tak skakać jedni do drugich, a do tego zawsze milej będzie się dogadać i zacząć ten nowy rok w spokoju ![]() |
|
|
|
| Losiu |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 16:56:10
|
|
Poziom 5 ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 19. grudzień 2011 |
może i wiesz.. ale na błędach się uczyć nie potrafisz. Z tego co słyszałem to jeszcze gorzej jest jak było.. A skoro już tu nawiązany jest jakiś kontakt to od razu zaznaczam że wszystkie zdjęcia przedstawiające moją osobę jak i moich kolegów oraz nasze auta mają zniknąć z wszystkich Waszych filmów. i nie zamierzam tu ciągnąć tej dyskusji bo to jest szanujące się forum a sprawy między nami a Wami niech pozostaną poza nim bo nikt od nas nie zamierza tu kolego z JE śmiecić. |
|
|
|
| demobil92 |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 17:03:50
|
|
hmmm nami to widzę że jesteś w japońcach nie mając japońca. ok jak tam chcesz i jakoś nikomu innemu nie przeszkadza to że tutaj piszemy i chcemy się dogadać. Tobie jednemu to przeszkadza. Tak, że jeżeli coś przeszkadza Tobie to nie musisz patrzeć ani czytać tego co piszemy ani tym bardziej się wypowiadać Pozdrawiam |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 17:07:24
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Z tego co wiem i co czytałem to macie większą kose z tymi co odeszli od was, oraz tymi którzy nie nalezą do JE. Klubowicze z JE tylko dołączyli się do trwającej rozmowy i poprostu chcieli wam coś dać do zrozumienia. Więc jak SDM ma jakijś problem czy uraz ze strony JE to ja z góry przepraszam, i spotkać się też moge i ci co będą mieli czas również oraz chętnie porozmawiamy. Za rzekomo WŁAM na wasze forum (chociaż formalnie i prawnie nie można tego tak nazwać) przepraszam, ale na szczęscie wszystko odzyskaliście, a nawet jeśli by tak nie było to na drugi dzien bym to odblokował. Przynajmniej teraz będziecie mądrzejsi na przyszłośc i bardziej ostrożni. Pozdrawiam |
|
|
|
| Losiu |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 17:12:34
|
|
mówiąc NAMI miałem na myśli mnie i moich kolegów którzy odeszli. A to że spotykamy się z "japońcami" to wcale nie znaczy że musimy auta pozmieniać. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Wtrąciłem sprawę zdjęć i zaraz po tym napisałem że nie zamierzam tu ciągnąć tej dyskusji żeby nie robić im tu syfu o nasze sprawy. |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 17:18:30
|
|
Dołączam się do rozmowy KrzychuB i Łosiu. Wyjaśniając dlaczego niektórzy nie mają japonsów a są na tym forum. Na tym forum nikogo nie dyskriminuje i reszta też nie. Jest grupa użytkowników MIŁOŚNIK i KLUBOWICZ. Łosiu w klubie nie jest więc to czym jeździ jest bez znaczenia, bo nie reprezentuje on swoim samochodem JE. Również ci którzy mają japonczyki nie reprezentują go wszyscy. Mając Europejski samochód może na tym forum pogadać o japonskich ![]() Ty KrzychuB również, ale tutaj jeśli są jakieś żale, problemy to możecie porozmawiać, po to ten temat jest stworzony. Później jeśli się wszystko wyjaśni przeniosę go do kosza. |
|
|
|
| Losiu |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 17:24:34
|
|
Dzięki Damian ale ja jednak wolę śmietnika nie robić i porozmawiać osobiście bo okazja będzie.. Temat tu idzie o SDM i JE więc ja tu więcej już nie mącę. Powodzenia wszystkim |
|
|
|
| cinek |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 17:42:43
|
|
Poziom 5 ![]() Postów: 8 Data rejestracji: 19. grudzień 2011 |
Losiu ale po części ta sprawa was też dotyczy więc należy to wszystko wyjaśnić na spokojnie. Czas pokaże co będzie |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |