Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
Strona 1 z 2: 12
|
|
Spot w Gródku nad Dunajcem
|
|
| szprychawp |
Dodany dnia 18 czerwiec 2012 10:16:18
|
|
Poziom 15 ![]() Postów: 90 Data rejestracji: 28. maj 2011 |
Dodano dnia 18-06-2012 10:16 Wpadlem na taki pomysł aby np w przyszly weekend spotkać sie w Gródku.... Kazdy swoim autem. Proponuje czasóweczke od Grodka do Woli Kurowskiej Cała ekipa która by startowała w GnD, a ktos musial by stac w Woli Kurowskiej ze stoperem . Długosc trasy lekko ponad 8 km, duzo zakrtetow itp, auta nikomu mam nadzieje nie beda przeszkadzac bo proponuje to zrobic jak juz bedzie szarowka takze smialo mozna wyprzedzac dziadkow w seicento na zakretach ![]() Jest taka jedna osoba z ktora chcialbym sie zmiezyc ![]() Potem zjemy jakas kolacje w Gródku an parasolkach.... ----- Dodano dnia 18-06-2012 10:20 pisać co o tym sadzicie ... Gacus? Młody? Damian? Sławek? snap? Miki? Seba? inni... Edytowane przez Seba-pdPL dnia 20 czerwiec 2012 18:22:19 |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 18 czerwiec 2012 11:37:18
|
|
Poziom 20 ![]() Postów: 180 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
pomysł dobry, czemu by nie ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 18 czerwiec 2012 15:17:26
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Ja sie pisze ale jeśli chodzi o jazde zajme ostatnie miejsce poniważ: brak odpowiednich opon brak odpowiednich hamulcy A kto będzie mierzył na mecie?? |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 18 czerwiec 2012 22:26:23
|
|
to mierzenie to raczej, jedna osoba bedzie jechac w srodku i od danego momentu do danego momentu, bo tak to lipa, a ty damian nie narzekaj, każdy ma auto jakie ma - ja nie mam wogole ![]() Ps hamulców* |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 18 czerwiec 2012 23:14:55
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
https://www.racin...98655.html
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| Snap |
Dodany dnia 18 czerwiec 2012 23:31:11
|
|
Poziom 15 ![]() Postów: 86 Data rejestracji: 02. sierpień 2011 |
pomysł fajny ale swoim kopciuchem nie mam co startować w porównaniu do was więc co najwyżej mogę mierzyć czas ![]() |
|
|
|
| rudy88 |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 01:01:38
|
|
Użytkownik VIP ![]() Postów: 24 Data rejestracji: 21. lipiec 2011 |
ja bym pokazal co tam mozna, bo to moja stala trasa ale niestety mnie niema na miejscu
EAT/SLEAP/JDM
![]() |
|
|
|
| szprychawp |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 09:58:11
|
|
Dodano dnia 19-06-2012 09:58 Proponuje przez telefony sie ugadac.... mysle ze bylo by bardzo ciekawie ![]() ----- Dodano dnia 19-06-2012 10:06 Damian nie nazekaj na opony i hamulce bo ja tez nie mam rewelacji Opony mam chinszczyzne jak bedzie padac to ja na kazdym zakrecie bokiem pojde....
Edytowane przez Seba-pdPL dnia 20 czerwiec 2012 18:23:48 |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 18:25:51
|
|
a ja mam serie
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 18:29:06
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Dlatego szprycha przez opony i hamulce osiągniemy gorszy czas o zwycięztwie niema co marzyć jedynie pojechac dla frajdy. |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 19:53:17
|
|
i chyba tylko dla frajdy to sie robi ?! |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 20:31:13
|
|
Damian czym twoja toyota rozni sie od mojego nissana ?, zawieszenie serja hamulec to samo, opony z tylu tez mam nie rewelacyjne, moje auto seria - twoje auto seria szprychy auto nie wiem
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 21:11:10
|
|
Dobra uwaga, ale myślę że ja opony i hamulce mam seryjne, ale jeśli przyszło by wychamować z dużej prędkości naszym samochodom myślę że wcześniej byś się zatrzymał niż ja. Opony mam już stare, są twarde i nawet nie piszczą, poprostu sie przesuwają po asfalcie przy poślizgu, twoje się kleją i piszczą. Hamulce widziałeś w jakim mam stanie, ostatnio jak wracaliśmy z gródka z meczu to mi po kilometrze waliło hamulcem bo troche szybciej jechałem niż zwykle, hamuje zawsze na biegu ale jakbym jadąc z góry ze sporą prędkością hamował na luzie pewnie by sie spaliły. Seryjnie nawet nowe nie były odpowiednio obliczone do tej masy i mocy samochodu. Zawiesznie też już ma swoje lata, niby sztywne ale jadąc tylne opony od dziór waliły w nadkole i troche sciópało bok opony, ale to było spowodowane pełnym stanem w samochodzie. Ale w połowie dziwnie zaczeły pracować, skrzypiąc. Trzeba to wszystko pomału zrobić żeby sie bezpieczniej jeździło, ale wystartować wystartuje z wami dla frajdy ![]() Gacek, tak wogóle, zajebisty podpis ![]() hahaha |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 22:28:26
|
|
tia tia tia, bo ci dizla damy ja nic nie mam dłubniete i jakos takich problemów nie mam, u mnie tez hamulce sie przegrzewaja. chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
|
|
|
| szprychawp |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 22:52:24
|
|
je tam ***cenzura***ie farmazony ![]() Ja mam wszystko serie a anwet krzyzaki mam od Seicento ! ![]() |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 22:54:00
|
|
no to juz na czitach jedziesz, pewnie lrzejsze sa, CZITER !!! oszust No sami widzieliscie nie raz ze hamulce mi sie przegrzewaja, tarcze na czerwono swieca, nei da sie jezdzic. A do tego nowe tarcze mam to auto jeszcze wiecej warzy, do tego jeszcze 2 warstwy wosku
Edytowane przez gacuus dnia 19 czerwiec 2012 22:56:54 chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
|
|
|
| szprychawp |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 22:56:36
|
|
no ***cenzura*** wlasnie ! mi juz tarcze piszcza damian slyszal pewnie mi niedlugo pekna ale chuj chce jechac ! korozja w podlodze sakramencka ale chuj pojade.... moze nie wylece na ziemie |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 22:58:30
|
|
No a nie mowilem, CZITER !!!!, teraz celica z 700 kg warzy bo reszte korniki zjadły, a tarcze wd 40 posmaruj nie beda piszeczec pomaga, a jak nie to smar miedziany, bo pewnie sie zapiekły
|
|
|
| szprychawp |
Dodany dnia 19 czerwiec 2012 22:59:17
|
|
robilem nie pomaga ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 20 czerwiec 2012 08:43:02
|
|
COOO? celica ma korozje w podłodze?? niewiedziałem W celice jak to w suprze, tarcze to też śmiech na sali, w 100NXie są większe i lepsze niż w celice ![]() co do piszczenia, u mnie było podobnie z tym że przy hamowaniu piszczało, shamowałem auto ze 170 mocno i przestało. ;p |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
Strona 1 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

od Grodka do Woli Kurowskiej 

szprychy auto nie wiem