Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
Strona 2 z 2: 12
|
|
Spot pojednawczy
|
|
| demobil92 |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 17:56:01
|
|
Poziom 6 ![]() Postów: 10 Data rejestracji: 17. listopad 2011 |
ok Panowie to w takim razie 30 grudnia spotykamy się tylko teraz trzeba ustalić o której godzinie i gdzie ![]() |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 20 grudzień 2011 18:25:10
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Eeee ponabijajmy sobie jeszcze posty ![]() Swoja droga nie wiem po co ja tam jestem piszac na sdm pisałem ja jako ja a nie ktos z JE czy cos w tym stylu. Zdania o sdm predko nie zmienie i tyle w temacie. |
|
|
|
| miki |
Dodany dnia 21 grudzień 2011 00:01:43
|
|
Poziom 7 ![]() Postów: 18 Data rejestracji: 16. sierpień 2011 |
Ja nie mam kogo za co przepraszac. Probowalem wyjasniac cos pare razy ale niestety niektorzy sa wyszczekani tylko na forum... Jestem tez zdania ze JE nie ma za co sdm przepraszac bo to nie oni wzywali od cwelow.... |
|
|
|
| KrzychuB |
Dodany dnia 21 grudzień 2011 00:30:06
|
|
Poziom 2 ![]() Postów: 2 Data rejestracji: 19. grudzień 2011 |
miki napisał(a): Ja nie mam kogo za co przepraszac. Probowalem wyjasniac cos pare razy ale niestety niektorzy sa wyszczekani tylko na forum... Jestem tez zdania ze JE nie ma za co sdm przepraszac bo to nie oni wzywali od cwelow.... Chłopcze za to kolega pieki przeprosił jakbyś widział wyżej. I nie graj na emocjach JE tylko bądź 30 grudnia to pogadamy jak ludzie ![]() |
|
|
|
| miki |
Dodany dnia 21 grudzień 2011 14:11:24
|
|
Poziom 7 ![]() Postów: 18 Data rejestracji: 16. sierpień 2011 |
Chłopczyk to może ty jesteś (wiekowo może dorosły ale z rozumkiem to nie grzeszysz), nie pisze do Ciebie, nie komentuj głupio, po ch*j się tu zalogowałeś znowu szukać ch*** do dupy ?? Będą chcieli to wpadną, będę chciał to wpadnę, będzie chciał Gacek to wpadnie, nie musisz tak jak u siebie pisać 1000 zbędnych postów, które nic nie wnoszą a wku*wiają ludzi. Nie jesteś na swoim podwórku więc zachowuj się jak gość a jak Ci coś nie pasuje to wypier*alaj !! Edytowane przez miki dnia 21 grudzień 2011 16:10:05 |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 21 grudzień 2011 22:56:23
|
|
Co wy tak sie dojebaliscie do mnie ej ludzie robicie spota dzien przed sylwestrem, ohujeliscie ze szczescia ? ja wyjezdzam z sacza tak że 2 h**e w bok odemnie jak ktos chce zapraszam na gg, z reszta po co mam przyjezdzac zeby mnie policja straszyli ?
Edytowane przez gacuus dnia 21 grudzień 2011 23:55:34 chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 21 grudzień 2011 23:31:17
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Ja też wtedy niemam ochoty przyjeźdzać. Są przygotowywania do sylwestra, każdy niema czasu albo robi, a zresztą JE niema za co przepraszać, jedynie ja ale to już zrobiłem w poprzednim poście. Proponuje żeby każdy sie trzymał siebie, i tak będzie najlepiej. |
|
|
|
| demobil92 |
Dodany dnia 22 grudzień 2011 10:09:00
|
|
Poziom 6 ![]() Postów: 10 Data rejestracji: 17. listopad 2011 |
temat do zamknięcia bo widzę że się nie dogada z pewnymi osobami... |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 22 grudzień 2011 12:04:58
|
|
Poziom 20 ![]() Postów: 180 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
bo lipny termin ![]() ustalcie inny to moze cos lepiej bedzie ![]() |
|
|
|
| Losiu |
Dodany dnia 22 grudzień 2011 16:01:29
|
|
Poziom 5 ![]() Postów: 6 Data rejestracji: 19. grudzień 2011 |
trzeba było we wigilie ustalić, akurat wszyscy mają czas i taki dzień do godzenia sie ;D |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 23 grudzień 2011 18:51:05
|
|
wieczorem przed pasterka
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

to w takim razie 30 grudnia spotykamy się tylko teraz trzeba ustalić o której godzinie i gdzie