Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
Strona 2 z 2: 12
|
|
Spot w Gródku nad Dunajcem
|
|
| szprychawp |
Dodany dnia 20 czerwiec 2012 12:28:51
|
|
Poziom 15 ![]() Postów: 90 Data rejestracji: 28. maj 2011 |
Damian zartowalem.... hehehe |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 20 czerwiec 2012 18:31:31
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Dla mnie wypas Z tym, że:1. Raczej z nikim nie mam szans moimi 75-ma gaźnikowymi kucykami, jeszcze w gazie (wycisnełem chyba możliwie najwyższą moc na gazie i teraz na bezołowiowej troche gorzej chodzi) No chyba, że ze Snapem (mniejsza moc, ale wtrysk) lub Piotrkiem (Colt) ![]() 2. Przednie tarcze mam do wymiany, ale brak funduszy ![]() 3. Hamulce seria i kapcie na stalówkach ![]() 4. W przyszły weekend planowany był w zasadzie spot-ognisko w Zbyszycach. W zasadzie jakby on wypalił to możnaby było pomysł z czasówką wprowadzić w życie, a potem wbiłoby sie na Zbyszyce do Armiego ![]() Ale to już kwestia dogadania sie ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 20 czerwiec 2012 23:26:07
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Seba, po tylu latach i po takim przebiegu i po zamuleniu gazem jak na hamowni wypluło by 40-45 koni to góra Ale tak jak pisałeś masz szanse ze znapem chodź jakby sie postarał to może mugłby być lepszy od ciebie, ma lepsze opony i zawieszenie więc na zakrętach nie musiał by hamować.Zobaczymy jak to będzie A co myślicie żeby zrobic spot taki normalny w następny weekend? obgadało by się ognisko i wypad do gródka. Na taki wypad to najlepiej jechać wcześniej, tak po 14 15 godz zeby tam posiedzieć a nie jechac po prostu sie przejechać. Niewiem czy komuś odpowiadała by tak wczesna godzina w sobote, lepiej może w niedziele zrobic, |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 20 czerwiec 2012 23:58:02
|
|
Poziom 24 ![]() Postów: 342 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
pier***lenie kotka za pomoca młotka, moj nissan jest z 91 roku i jakos nie wmawiam sobie ze stare auto ze stare hamulce ze stare zawieszenie i ze wszystko stare.
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 21 czerwiec 2012 12:14:41
|
|
Poziom 20 ![]() Postów: 180 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
gacek, bo jezdzisz tyle ile fabryka dała, a nie opierdalasz sie, seba jak chcesz to specjalnie dla ciebie moge nawet smxem wystartować i ciekawe czy bede ostatni ![]() |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 22 czerwiec 2012 01:27:33
|
|
ja almere ojca wezme.
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
![]() ![]() Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. |
|
|
|
| szprychawp |
Dodany dnia 24 czerwiec 2012 13:31:24
|
|
Poziom 15 ![]() Postów: 90 Data rejestracji: 28. maj 2011 |
a ja skode Felicie siostry.... 1.9 TDI ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 24 czerwiec 2012 14:47:24
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
A ja rower ![]() bede najszybszy, bede sie składał na zakrętach Tak wogóle to obgadamy temat na spocie najbliższym w sobote ![]() |
|
|
|
| gacuus |
Dodany dnia 25 czerwiec 2012 21:52:12
|
|
W dupie mam nie jezdze juz po grodku, jakos pecha mi przynosci ![]() przesiadam sie na wolnossacego diesla
Edytowane przez gacuus dnia 25 czerwiec 2012 22:29:18 chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
|
|
|
| swirus2007 |
Dodany dnia 26 czerwiec 2012 20:35:48
|
|
Poziom 20 ![]() Postów: 180 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
wolnossacy <3 |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
Strona 2 z 2: 12
| Przejdź do forum: |

Z tym, że:
No chyba, że ze Snapem (mniejsza moc, ale wtrysk) lub Piotrkiem (Colt)