SKLEP (wersja BETA) FILMY ONLINE PORADY MOTORYZACYJNE ZRÓB TO SAM STYLE TUNINGU KALENDARZ IMPREZ SKLEPY TUNINGOWE CENNIK MANDATÓW PROGRAM OPON I FELG DO SPRZEDANIA HOST ZDJĘĆ DOWNLOAD PROMUJ STRONĘ SZUKAJ
damiansd4hide3 bedzie malowane spoko spoko jak narazie zrobiona ma blacharke za ok dwa tygodnie jedzie do lakierni a w tym czasie chce porobic pare pierdółek
Seba-pdPL hehe napewno cos sie zmieni w samochodzie za niedlugo
Wczoraj wpadl nowy ukl wydechowy ze stali alumniowanej wkoncu. Dzwiek bassowy a prz wdepnieciu urywa jaja xD
wpadl tez stozek itg ktory jutro zaloze .Zakochalem sie w dzwieku tego wydechu
Edytowane przez Seba-pdPL dnia 24 październik 2011 20:40:34
Nonono całkiem ładnie Polecałbym ci kupić do tego jeszcze jakiś fajny zaworek upustowy, np. HKS i dopiero wtedy zakochałbyś sie w symfonii swojego samochodu
Pewnie tak tylko ja nieposiadam turba jak narazie
Załozylem stozek itg i go nasmarowalem . Chyba dobrze ,kazdy mowil inaczej co do smarowanie wiec zrobilem po swojemu. Slychac jak bierze powietrze :-P
No tak, uciekła mi ta informacja - sorki, mój błąd
Mi dziś tak sie nudziło, że z nudów zrobiłem "demo" jakby brzmiała ta otóż Primerka, gdyby miała założony zaworek... xD No i zrobiłem, więc wrzucam Coś pod koniec filmiku u2b odrobinke przesunął dźwięk, niedużo, no ale zawór ciut za szybko słychać Lecz tak jak już pisałem - to tylko DEMO
YouTube Video Edytowane przez Seba-pdPL dnia 12 czerwiec 2011 23:28:37
Moja rada, zrob puszke (komore) na stożek i CAI i odizoluj go aby nie bral ciepłego powietrza z komory silnika,
chcesz podskoczyć mi? No na pewno ...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Po wymianie przewodow hamulcowych i paliwowych przszedl czas aby ukonczyc ukl hamulcowy. Dzis doszly klocki EBC ktore bd współgraly z nowymi tarczami i zaciskami ktore bd po regeneracji. W aucie naokrąglo sie cos dzieje i nawet niemam kiedy na spota japanelite przyjechac
foto:
damiansd4hide3 , przyjechalbym ,jedyne co mnie gnebi to koła w maine car ,jezdze na zimowkach i na stalusach co sa w fatalnym stanie i mnie krew zalewa ze niemoge wykozystac mocy auta i tak sie telepie...jakbym mial porzadne laćki to bym smigal na trasy bez problemu.
Niewiem jak narazie,jak bd mial wpasc to dam znać
zakupilem po okazyjnej cenie alu OZ Saturn 16'. Jak narazie załozylem dwie bo musze jakies oponki zakupic lepsiejsze Wyglada jak terenowka ale da sie opony na 45 profilu i springi -40 i powinno sie polepszyc. Plany sa na inne alu ale jak narazie bd te bo musze zrealizowac inne podpunkty projektu Pzdr Edytowane przez Seba-pdPL dnia 24 październik 2011 20:41:30