Zobacz temat
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
|
Fotografia Artystyczna
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 01 czerwiec 2011 00:21:30
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Robicie zdjęcia?? jeśli ktoś robi niech tu umieszcza ![]() Ja ostatnio bawiłem sie troche w fotografowanie oto moje najnowsze dzieła Oceniać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Podzielenie się tym wpisem: | |
|
|
|
| Seba-pdPL |
Dodany dnia 01 czerwiec 2011 02:05:57
|
|
Główny administrator ![]() Marketing ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 459 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
A robim robim Niezłe fotki Mam tylko 1 uwage odnośnie kwiatów/-ków (ale to jest tylko moja skromna uwaga ) - tło wokół danego elementu mogłoby być troszke jaśniejsze, natomiast główny element powinien być bardziej wyeksponowany. Ja też pochwaliłbym sie "czymś nieczymś", ale zostawiłem w PL na drugim kompie wszystkie fotki, które robiłem lustrzanką (specjalny komp do zadań specjalnych ), więc na czas obecny nie uda pochwalić mi sie Ale jak wróce do PL to bede starał sie powrzucać choć pare fotek i wtedy ocenicie efekty moich wypocin ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 01 czerwiec 2011 23:26:58
|
|
Główny administrator ![]() Użytkownik VIP ![]() Postów: 1324 Data rejestracji: 14. marzec 2011 |
Było troche trudno robić te zdjęcia, lało, na mnie i na aparat, ruszało kwiatkiem bo był wiatr... robiłem to troche w pośpiechu no i spodobało mi sie ciemniejsze, jaśniejsze też mam ale na komputerze, nie podobają mi sie aż tak, chociaż masz racje, okiem profesjonalisty i jego uwagą też było by pewnie to samo co powiedziałeś ![]() |
|
|
|
| damiansd4hide3 |
Dodany dnia 01 lipiec 2011 12:46:03
|
|
ZAPRASZAM NA SWOJĄ STRONE, NARAZIE JESZCZE W TRAKCIE BUDOWY https://japanelit...u/news.php |
|
|
|
| Poleć ten wątek | |
| URL: |
| Przejdź do forum: |

Mam tylko 1 uwage odnośnie kwiatów/-ków (ale to jest tylko moja skromna uwaga
Ale jak wróce do PL to bede starał sie powrzucać choć pare fotek i wtedy ocenicie efekty moich wypocin